Top navigation Players Media Awards Partners About
Change skin White Black
Partners Medion Intel ASRock Kingston

Insomnia Gaming Club fans.
Insomnia Gaming Club fans.Insomnia 1 како клуб првично е основан во јануари 2005 година во просториите на Нова Железничка станица. Класично распоредени 40 компјутери во два сектора( public и vip). Во октомври 2006 Insomnia се шири и во Т.Ц. Лептокаријa се отвора најубавиот и најсовремен интернет клуб во Република Македонија. Insomnia 2 e направен и уреден според европски и светски стандарди, во одлична атмосфера поседува 80 компјутери кои се поделени во повеќе сектори. 50 компјутери се наоѓаат во секторот Public, 5 компјутери кои се наоѓаат во секторот Internet сите опремени со стандардна опрема за online chat, како и 4 соби со по 5 компјутери кои се во Versus секторот, кои нудат удобност и приватност за љубителите на игрите. Исто така во склоп на клубот се наоѓаат и две DVD соби, Vip-DVD , и Mini Kino. Сите опремени со DVD player-и, LCD-телевизор со кабловска телевизија, како и Playstation 2 и Playstation 3. Двете локации на Insomnia се меѓусебно повразани во една мрежа со што можете во било кое време да најдете сродни души и да си размените по некој куршум :) Во одлична атмосфера за играње, како и за сите други потреби на клиентите, Insomnia ви нуди можност за секојдневна виртуелна забава, со моќни компјутери и со одлична интернет конекција за ново и повозбудливо виртуелно искуство во светот на компјутерите.


Partners Amazon Appstore G2A.com