Top navigation Players Media Awards Partners About
Change skin White Black
Partners Medion Intel ASRock Kingston DraftKings

TOPIC

« Previous1Next »
Tutorial Counter-Strike.

Salut,nick-ul meu este unocaid,si mam gandit sa fac un mic tutorial pentru incepatori .Incepem.
1.In prima runda ( cea de pistoale ) nu trebuie sa loati alt pistol,daca sunteti ct,loati gloante,pana la 40 si ceva,si o armura helmet,deoarece : daca castigati prima runda,veti avea bani si pentru m4a1 in runda viitoare + armura helmet,daca o veti pierde veti avea bani de helmet + kevlar , daca loati dgl nu veti mai ramane cu nici un ban.Daca sunteti ts,loativa doar armura helmet deoarece are destule gloante,si oricum e posibil sa gasiti un alt pistol pe jos.
2.Este vorba de polar ( awp ) .. Am observat ca multi dintre voi folositi polar si deagle,acest lucru este folositor daca trageti in inamic si trageti in picioare,daca se nimerste in picioare nu va murii,iar el va ramane cu aproximativ 45 hp,atunci poti scoate dgl-ul si sa trag un sau doua gloante si inamic-ul a murit,eu folosesc polar-lame deoarece le voi schimba mai rapid,polarul si dgl nu se schimba la fel de rapid ca si polarul si lama,va recomand sa folositi polar si lama doar in cazul in care stiti sa trageti si fara tinta,findca e posibil ca inamicul sa fie aproape de voi si veti avea la indemana doar polarul si lama.
3.Flashul.Flashul este foarte important,daca pe tine si inamicul tau va desparte un zid,dati cu flashul in spatele vostru si iesiti,astfel pe inamic il va loa flashul in totalitate iar pe voi doar in ceata,iar smoke-ul il puteti folosi ca flash,adik daca il aruncati in sus sau ori unde,el nu va exploda pana cand nu ajunge jos,inamicii cand vor vedea acel smoke in aer vor crede ca e flash si se vor intoarce cu spatele.

http://www.youtube.com/watch?v=pE3sNPbNK6U

4. Killstreak.Daca sunteti dupa un zid,efectiv intrun loc ascuns,si auziti vreo 4 pasi,atunci cand vedeti ca trece un inamic fara sa va observe,nu il omorati,asta doar daca ati mai auzit alte persoane,daca il omorati pe primul inamic care trece ceilalti inamici isi vor da seama unde esti , astfel va va omora,asteptati sa treaca toti,dupaceia trageti,avantajul vostru e ca ei sunt cu spatele,si este imposibil sa ii scapati.

Tinta,nu stiu,eu folosesc Large cu 640.

Va recomant sa jucati pe sv cand mai bune,gen teg si pgl,Teg : 89.44.246.197 iar pgl : cs.pgl.ro,sau daca nu jucati pe playzeek,va faceti un cont si jucati asa pana ce veti invata sa jucati fb. iar dupaceia dati reset statistici si jucat la skill.bft.Sper ca vam ajutat.asta e ptr. cei care nu stiu unele lucruri,dar nu e nevoie sa il cititi toti,doar cei care cred ca nu stiu bine jocul.

 

Cool !

 


« Previous1Next »

Partners In Win Mionix