Top navigation Players Awards Media Partners About
Change skin White Black
Partners
Time:   17:16:14 CET   08:16:14 PST   11:16:14 EST   00:16:14 Seoul   23:16:14 Beijing

TOPIC

« Previous1Next »
About SpaWn!

Jedno jutro ustanem ti ja i krenem da qpim leba kad tamo SpawN ja ono kao desi spawn on meni SMRDIM! ja ga pomirisem ono na govna jbt!!! Pitam ga ja Alo bre retarde kolko se nisi kupao on meni pa evo ima 4godine smrdim i comp mi se pokvario cs i nepostoi zato i ne dolazim na forum reko mu ja ma pusi kurac pedercino gloopa smrdi ti iz usta na budjav leba a kad reko leba njemu ispade vaske u pljeskavicu koi jeo i pojeo i vasku .. Ja mu kazem sabane pojeo si vaske kad otvorio usta da mi se nasmeje ono smrdi,a zubi prljavi i kaze Ce poginemo u Vode!! Reko mu ja ma pusi kurac retardu crnacki jebo te niger u dupe i 50cent i 2pac i svi zajedno i one odjenom meni pa mene jebao ceo stadion!!!LELELELE KOJI SPAWN JE PEDER BRATE!!!! Kad sam to cuo :S reko idem odma svima da ispricam on kaze nemoi idem da liznem mami picu! dacu ti seku
I on mi ja ono pokaram mu seku i mamu i ajde spawn cu da kazem svima i tako ja kazem!!!

PORUKA ZA SPAWNA:PUSI KURAC PEDERCINO IZLIZANO KOLI TEBE JEBO!!!

Yeah 50cent~

hard flaming :| ...

Translate PLZ !!!
Nice wordz :D

I will ... :)

fejkah wrote:
Translate PLZ !!!
Nice wordz :D
U can understand it ???

No, but some wordz like Russian) I learn this language)

rAnkw0wisnoGouD wrote:
Yea it's tragic,Elvis was a good counter strike player in my opinion.He sucked at wow but it doesn't matters.

ON: Translate ??? N00b ?
fuck off I don't have time for it I will do it tomorrow -.-

hi.. It's Serbian)

abdal ! xx

oh lol

moo wrote:
pls translate it in english..so that everyone can understand what u have wrote....

Agree

i dont understand that language..but n1cE text xD .....^ aahaahahahaha

« Previous1Next »

Partners